Pantofi de mire, colecţia Narman 2011

Autor:
Citiţi şi

Pantofii perfecţi pentru un mire elegant şi rafinat nu sunt uşor de găsit. Află unde îi poţi căuta şi vezi cele mai frumoase modele!

Desigur, costumul mirelui este cel care va atrage atenţia, în timp ce pantofii vin doar în completarea ţinutei. Dar tocmai de aceea trebuie să se potrivească perfect cu aceasta şi să nu iasă în evidenţă într-un mod negativ.


Pentru a fi sigur că alege pantofii cei mai potriviţi costumului, mirele îi poate căuta în acelasi magazin din care îşi cumpără şi restul hainelor sau accesoriilor.


De pildă Opens external link in new windowmagazinul Narman, unde orice mire îşi poate găsi pantofii perfecţi – fie clasici, fie moderni, dar oricum de o simplitate elegantă, care adaugă un plus de stil oricărei ţinute. Şi mai presus de toate, pantofi confortabili care te lasă să te bucuri pe deplin de cea mai importantă zi a vieţii.


Cu şiret sau fără, din piele sau piele întoarsă, negri, albi sau ivoire – pentru orice mire şi pentru orice fel de costum există o pereche potrivită.


Opens external link in new windowVezi cele mai frumoase modele de pantofi pentru mire în galeria foto!

 

 

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:pantofi mire Narman ginere.ro

  Vizualizari: 6458

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta