Povestea de nuntă a lui Carmen

Autor: Carmen
Citiţi şi

Ne cunoscusem în urmă cu şase ani, prin intremediul unui prieten comun. A urmat o frumoasă poveste de dragoste finalizată la fel de frumos printr-o căsătorie.

Era Ziua Îndrăgostiţilor şi ieşisem amândoi de la serviciu.


Mi se părea mie că el este mai tăcut în acea zi şi mă gândeam oare ce a păţit, care era motivul ? Până la urmă am aflat, când timid, m-a întrebat dacă doresc să fiu soţia lui în timp ce-mi punea pe deget un frumos inel de logodnă.


După încă un an ne-am căsătorit într-o frumoasă zi de septembrie. Am purtat o rochiţa superbă de mireasă ( cel puţin pentru mine)  tip prinţesă, o crinolină cu pietricele şi voal . Am avut vornic cum e datina la noi în Ardeal dar şi 7 perechi de domnişori şi domnişoare de onoare care i-au însoţit pe naşi şi pe mire până la mine acasă .


Părinţii mei au fost la fel de emoţionaţi ca şi mine dar, văzând că toată treaba merge bine emoţiile au dispărut făcând loc bucuriei şi entuziasmului. Cununia religioasă a fost emoţionantă, o Taină de binecuvântare a unirii destinelor noastre într-o atmosferă angelică.


Petrecerea a fost una mai mult decât reuşită, am avut formaţie care a întreţinut atmosfera întreaga noapte iar invitaţii s-au simţit extraordinar. Ce mai pot spune, au fost momente superbe în care toată lumea s-a simţit bine. Nunta s-a terminat pe la 5-6 dimineaţa iar noi am ajuns acasă obosiţi şi.... căsătoriţi!  

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!

  Vizualizari: 4377

  COMENTARII

  2

  • just_alinutzaa

   26 ani

   Bucuresti

   11 postari

   postat in: 25.08.2010

   Sa va fie de bine si multi ani fericiti impreuna!!

   raspunde
  • m3dyk57

   constanta

   3 postari

   postat in: 10.10.2010

   O pereche potrivita,iar evantaiul imi aminteste de Carmen din opera cu acelasi nume a lui George Bizet.

   raspunde

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta