William şi Kate, în varianta ridicolă, potrivit criticilor

Filmul despre prinţul William şi Kate Middleton, cel mai prost film din istorie

Autor:
Citiţi şi

În caz că nu era încă întocmit un clasament al celor mai proaste filme despre nunţi, ştim măcar care este clasat pe primul loc, astaca să nu ne pierdem timpul.

Caracterizat ca fiind "îngrozitor", "extrem de insipid" şi animat de "personaje ridicole", filmul despre prinţul William şi viitoarea sa soţie, intitulat "William şi Kate: Filmul", a fost declarat de către critici drept "cel mai prost film făcut vreodată", potrivit The Sun.

Filmul este o producţie americană, în regia lui Mark Rosman ("O Cenuşăreasă modernă", "Prinţesa") şi urmăreşte povestea celor doi din momentul în care se cunosc la Universitatea St. Andrews, perioada în care Kate este curtată de prinţul William şi până la anunţarea logodnei celor doi.

Nu lipsesc însă momentele - cheie, precum balul de caritate unde Kate defilează pe podium în rochia sa transparentă deja celebră, prezentarea acesteia familiei regale, invitaţia la vânătoare şi anunţarea logodnei.

Filmul despre povestea de dragoste nu este lipsit însă şi de câteva momente comice care, din păcate, sunt redate prin scene mai degrabă penibile decât amuzante.

Kate, intrepretată de Camilla Luddington, apare într-o scenă destul de stânjenitoare, în momentul în care coboară din maşină şi "omite" să îşi strângă picioarele. De asemenea, scenariştii s-au gândit să o pună pe viitoarea prinţesă să traverseze înot un lac de 50 de metri ca să ajungă la William, în timp ce personajul acestuia este surprins când  face karaoke într-un club, dedicând piesa lui Kate.
 
Începând de la intrepretarea actorilor cvasi anonimi, continuând cu dialogul banal şi până la scenele stânjenitoare în pat, filmul întruneşte toate "calităţile" pentru a ocupa acest loc fruntaş în topul celor mai proaste filme despre nuntă din cinematografie, potrivit criticilor.

Singurul actor cunoscut distribuit este Ben Cross care, din păcate, face o interpretare ridicolă în rolul prinţului Charles, mai spun criticii, în timp ce personajul care o intrepretează pe mama lui Kate aduce mai mult cu Cruella De Vil, apreciază aceştia.

Filmul a fost difuzat în prima zi de Paşte pe canalul britanic Channel 5 şi a fost considerat un eşec şi de către telespectatori deopotrivă, care au spus că vizionarea acestuia a fost o pierdere totală de vreme.

Urmăreşte mai jos trailerul filmului despre povestea de dragoste a cuplului regal.

Foto:NorthFoto

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:film dragoste William Kate Middleton cel mai prost film din istorie trailer

  Vizualizari: 6101

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta