Rochia de mireasă, tendinţe pentru 2012

Rochia de mireasă, tendinţe pentru 2012

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Te căsătoreşti în 2012? Fii o mireasă la modă şi ţine cont de tendinţele anului 2012 în materie de rochii. Iată care sunt principalele trenduri ale anului.

Nu uita că va trebui să alegi trendul preferat şi să-l foloseşti numai pe acela. Altfel, rochia ta ar părea foarte încărcat

Fuste suprapuse

Cel puţin două fuste una peste alta. Este unul din trendurile pe car ele propun designerii pentru 2012. Nu numai că arată bine, dar este şi potrivit pentru a masca imperfecţiunile siluetei. Fusta de sus ascunde şoldurile mai late dacă alegi modelul potrivit.

Dantelă pe decolteu

Kate Middleton a dat tonul acestei tendinţe cu rochia ei Alexander McQueen. Un decolteu, fie el mare sau mic, este subliniat perfect de o dantelă fină sau un voal. Pe lângă faptul că este la modă, acest tip de rochie este şi foaret decentă, deci nu va trebui să înfrunţi privirile critice ale mătuşilor.

Penele

Pe rochie, pe un bolero, pe un evantai... penele sunt un must have în 2012. Le mai poţi folosi şi la decorarea sălii unde vei ţine petrecerea. Nu uita sa alegi o rochie cu pene discrete, ca să nu pară prea încărcată.

Două piese diferite

Că sunt în aceeaşi culoare sau în culori diferite, că alcătuiesc o ţinută îndrăzneaţă sau una clasică, nu greşeşti dacă alegi două piese, fustă şi top, în locul rochiei clasice.

Vezi şi alte poze cu rochii de mireasă în pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:rochie de mireasa nunta tendinte rochie mireasa 2012 moda rochie de mireasa poze rochii de mireasa

Vizualizari: 25941

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta