Povestea de iubire dintre Prinţul William şi Kate Middleton

Autor:
Citiţi şi

După numeroase despărţiri şi împăcări, prinţul William şi Kate Middleton sunt mai hotărâţi ca niciodată să ia drumul spre altar. Astfel că dopă 8 ani de aşteptare...

 ...visul lui Kate va deveni realitate.

Aşteptată cu sufletul la gură de cel puţin 2 miliarde de oameni, cât au estimat oficialii britanici că vor urmări prestigiosul eveniment, nunta regală de pe 29 aprilie promite un final fericit pentru povestea de dragoste dintre cei doi îndrăgostiţi care au avut de altfel o relaţie destul de tumultoasă.

Extrem de mediatizată, povestea lor de iubire a ajuns subiect de film şi sursă pentru parodii muzicale sau glume cu umor britanic. Iată însă şi varianta originală a poveştii de dragoste a celui mai adorat cuplu britanic, după prinţul Charles şi prinţesa Diana.

Cum s-au cunoscut Kate şi William


Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, unii inovcă misterioasa mână a destinului, lucru care explică, de altfel, de ce povestea lor aduce izbitor de mult cu basmul Cenuşăresei.

Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei a fost de-a dreptul deconcertant care l-a cucerit pe loc pe prinţ.

Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să îi devină soţie era o admiratoare seceretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul, probabil ca multe alte tinere visătoare.

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi "prinţesa în aşteptare" (Princess-in-Waiting).

Cum l-a cucerit Kate pe prinţul din poster


Tot soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Prinţul şi relaţia sa tumultoasă...


William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Dar cum problemele se întâmplă şi la case mai mari, relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori.

Deşi William a cunoscut şi alte femei, potrivit presei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. Cei doi s-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Împăcarea, ultimatumul şi căsătoria


De data asta Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante - "ori ne căsătorim, ori ne despărţim" -, conform spuselor unui apropiat al celor doi, şi se pare că Will a ales să nu o piardă pe Kate...

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

Foto:NorthFoto

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:Printul William Kate Middleton poveste iubire cuplu regal nunta regala

  Vizualizari: 11345

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta