Reduceri şi oferte de criză la Târgul Naţional de Nunţi

Citiţi şi

Târgul Naţional de Nunţi, primul de acest gen din 2010, a avut loc în weekend, în Bucureşti. Unica.ro a fost acolo şi îţi împărtăşeşte impresii despre cel mai mare eveniment de nunţi.

Am ajuns la târg sămbătă, puţin după ora 15:00. Piaţa Constituţiei era amenajată drăguţ, iar corturi albe, cu falduri ample îşi aşteptau vizitatorii dornici să descopere minunata lume dedicată dragostei.

 

La intrare, pentru decor, o limuzină cochetă, o maşină britanică şi o pereche de hostesse zâmbitoare ce mi-au înmânat graţios un mănunchi generos cu pliante.

 

Imediat ce am păşit înăuntru, atmosfera s-a schimbat: muzică tare, standuri multe, agitaţie ca pe străzile din New York şi expozanţi dornici să îmi prezinte ofertele lor.

 

Nuntă de lux, cu bani puţini

 

M-a surprins plăcut cadrul stilat, pe alocuri luxos, în care firmele de catering, organizări de nuntă şi creatorii de rochii de mireasă şi-au expus produsele şi mostrele. Am urmărit cu atenţie tendinţele promovate de diferitele agenţii şi am ajuns la concluzia că se poartă ce-ţi place, pentru că oferta este atât de variată încât nu ai cum să nu găseşti ceva pe gustul tău!

 

Totuşi, am remarcat decoraţiunile pentru mese pe care majoritatea dintre expozanţi le-au propus: înalte, opulente, realizate din flori preţioase (cale, orhidee mov şi albe ori crini imperiali) garnisite cu panglici colorate şi accesorii stilizate. Mi-a plăcut ideea de a îmbrăca suportul din fier forjat în flori, în aşa fel încât stativul nici să nu se mai observe!

 

De asemenea am observat că foarte multe agenţii au renunţat să mai decoreze scaunele cu eterna panglică lată cu fundă, şi au decis să schimbe puţin registrul: accesoriile sunt acum executate mult mai artistic, sunt promovate volumetriile din tul, florile din material textil sau jocurile geometrice.

 

Ca şi cromatică, expozanţii au mizat pe două planuri distincte: unul cu nuanţe caline, calde, vanilate, de camel cremos, alb, roz fane, stropite pe alocuri cu puţin verde sau mov şi altul compus din culori tari, citrice, amestecate într-un carusel delicios, vesel.

 

Cât despre costurile organizării unei nunţi de la A la Z, agenţiile s-au gândit să speculeze situaţia precară financiară în care se scaldă România, aşa că au venit cu tot felul de oferte de criză, care mai de care mai spectaculoase şi atrăgătoare!

 

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:târg naţional de nunţi Piaţa Constituţiei decoraţiuni pentru masă stativ crini imperiali rochie de mireasă Cosmina Englizian Rosa Clara vintage stand agenţii de catering nuntă

Vizualizari: 5605

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta