semne ca te vei casatori cu iubitul tau

10 semne că te vei căsători cu iubitul tău

Citiţi şi

Te vezi îmbătrânind alături de partenerul de cuplu, dar oare cât de departe merge fantezia în cazul lui? Şi chiar dacă aveţi aceleaşi intenţii, se vor materializa ele oare?

În medie, începi să te gândeşti la el ca la un potenţial soţ, după şase luni de relaţie, în care aţi avut multe clipe frumoase şi aţi ştiut să depăşiţi situaţiile mai puţin plăcute.

Normal că arzi de curiozitate să afli dacă el te-a inclus deja în planurile sale de viitor, dar chiar şi atunci când îţi împărtăşeşte viziunea, trebuie să îţi dai seama dacă o căsnicie ar funcţiona în cazul vostru.

E greu să răspunzi, mai ales la a doua întrebare, având în vedere că dragostea este încă oarbă atunci când începi să-ţi faci planuri de nuntă, potrivit specialiştilor.

Iată 10 semne că te vei căsători cu iubitul tău şi că mariajul vostru are un potenţial măreţ!

 

1. Eşti sigură pe iubirea ta şi pe a lui


La voi în cuplu nu există urmă de îndoială: vă iubiţi enorm! Nu aveţi nevoie de dovezi unul din partea celuilalt, pentru a vă simţi iubiţi şi apreciaţi. Atunci când el este supărat sau apatic, nu te gândeşti automat că s-a răcit în relaţia cu tine. Dimpotrivă, îi oferi tot sprijinul tău. Nu ai nevoie de gesturi constante de afecţiune din partea lui şi te simţi confortabil să îi laşi spaţiul de care are nevoie uneori.

2. Îi accepţi defectele şi nu ai vrea să i le schimbi


În relaţia cu iubitul tău nu există reproşuri generale despre felul vostru de a fi. Există situaţii izolate în care vă atrageţi unul altuia atenţia şi vă sfătuiţi cum să acţionaţi mai bine. Totuşi, tu nu ai vrea să schimbi absolut nimic la el şi el nimic la tine. Îl iubeşti pentru cine este şi preferi să fii tu cea care îl aduce pe calea cea bună când întâmpină o problemă, decât să îl schimbi cu totul.

3. Ai deplină încredere în el


Niciodată nu ţi-ai pus întrebări privind sinceritatea lui. Te sună când spune, îşi petrece aproape fiecare week-end cu tine şi îţi dă raportul fără să îl tragi tu de limbă. Voi doi comunicaţi deschis şi tocmai de aceea niciunul nu-i lasă celuilalt loc de îndoieli.

4. Este acolo când ai nevoie de el


Vă place să aveţi grijă unul de celălalt. Tu faci patul şi îi calci cămaşa, în timp ce el pregăteşte micul-dejun. Între voi s-a instalat o armonie tacită. Vă îndepliniţi dorinţele şi nevoile unul celuilalt din proprie iniţiativă. În plus, ştii că poţi conta oricând pe ajutorul lui şi că este disponibil în orice oră din zi şi din noapte, iar tu îi răspunzi cu la fel de mult devotament.

5. În plan financiar vă ajutaţi reciproc


Aţi trecut peste acea stare ciudată în privinţa banilor. Azi achiţi tu nota de plată, mâine el. Îi iei detergent când ştii că a rămas fără, iar el bagă în coşul de cumpărături şi acea cremă de mâini pe care o examinezi tu. Încercaţi să păstraţi un echilibru, fără să existe presiunea faptului că îi datorezi 10 lei. În plus, v-aţi împrumuta reciproc cu o sumă mare de bani, dacă ar fi cazul, fără grijă în privinţa returnării datoriei.

Citeşte alte cinci semne pe următoarea pagină!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:semne casatori iubitul relatie viitor casnicie planuri nunta iubire

Vizualizari: 6962

COMENTARII

2

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta