Află cum să alegi rochia de mireasă mai uşor

6 sfaturi atunci când alegi rochia de mireasă

Citiţi şi

Odată luată cea mai importantă decizie, o serie de multe alte hotărâri pun la încercare nervii oricărei viitoare mirese. Restaurantul, tortul, invitaţii, dar mai ales rochia de mireasă presupun multă...

Grăbeşte-te încet


În calitatea sa de cel mai important accesoriu, rochia de mireasă trebuie căutată din timp. Fie că alegi să o cumperi din magazin sau o croieşti la un atelier, este necesar să te interesezi mai întâi despre tendinţele din acest an - dacă se mai poartă nunţile tematice şi care sunt acestea, în funcţie de locul în care vei organiza nunta şi chiar în funcţie de invitaţi pe care îi vei avea. Şi sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi rochia de mireasă care, mai presus de toate, trebuie să fie impecabilă şi să îţi vină turnată.

Probează cât mai multe modele şi nu te jena să spui vânzătoarei că nu te-ai hotărât nici la a doua probă, iar dacă alegi serviciile unei case de modă, solicită croitorului toate mofidicările necesare. Nu uita totuşi să ţii cont de sfatul lui, având în vedere că majoritatea mireselor îşi doreşte rochii cu corset, cât mai mulate. Începe căutarea rochiei de mireasă cu cel puţin două luni înainte de nuntă.

Mergi cu cineva care te poate sfătui corect


Mama, cumnata sau prietena cea mai bună nu vor ezita să îţi spună, din politeţe sau ca să scape repede de povară, că toate rochiile îţi vin excelent.

Chiar dacă intenţia lor nu este nici pe departe să te pună în încurcătură, părerile lor nu vor face decât să te pună la şi mai grea încercare, deoarece, până la urmă, dacă dispui de prea multe rochii "perfecte" nu îţi va fi mai uşor să alegi doar una.

Prin urmare, mergi cu cineva despre care ştii că este o persoană obiectivă, în ale cărei păreri ai încredere şi ştii că are simţ estetic şi gusturi similare cu ale tale.

Solicită sfaturi de la cunoscători


Gusturile tale estetice pot fi uneori foarte diferite faţă de ceea ce se poartă în prezent în modă iar lucrurile care ţi se par că te avantajează poate că îţi stau cel mai rău.

Dacă nu te încrezi orbeşte în gusturile cunoscuţilor, apelează cu încredere la un consilier vestimentar şi să cere un sfat care sigur te va ajută să te decizi mai repede în privinţa modelului care îţi vine cel mai bine.

În plus, este simplu, gratis şi relaxant să petreci timp în comunităţile online ale miresicilor, unde sigur afli şi alte lucruri utile despre tot ce înseamnă nunta perfectă.

Probează şi ce nu îţi place


Probabil că multe modele de rochii îţi vin ca turnate. Dar, pentru că nu le poţi lua pe toate, dar mai ales ca să te hotărăşti mai repede în privinţa celei "mai perfecte", probează în acelaşi timp modele care îţi plac şi rochii care nu te atrag. Este un exerciţiu practic care te va ajuta să deosebeşti mult mai uşor modelul care te anatajează cu adevărat de un altul care arată frumos doar pe umeraş.

Inspiră-te de la vedete


Dacă pentru tine designerii nu reprezintă un reper estetic, celebrităţile pot fi unul de referinţă şi de mare ajutor, mai ales dacă nu ai nici cea mai vagă idee despre cum îţi doreşti să te prezinţi în cea mai importantă zi.

Pe de altă parte, majoritatea alege creaţiile celor mai în vogă designeri, astfel că numai aruncnd o privire într-o revistă de profil, îţi poţi face foarte repede o idee asupra modelului pe care "se cuvine", de dragul esteticului, să îl porţi şi tu.

Păstrează-ţi calmul


Nimănui nu îi plac oamenii impulsivi, iar o viitoare mireasă nu beneficiază neapărat de indulgenţa vănzătorului.


Cel mai esenţial aspect pe care nu trebuie să îl uiţi este să... "nu uiţi să respiri". Nici nu ai idee cât de mult te va ajuta dacă îţi vei păstra calmul, atitudinea potzitivă şi cumpătul în faţa croitorului, organizatorului de evenimente, bucătarului şi mai ales a soţului.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:sfaturi rochie de mireasa alegerea rochiei tendinte Search results

  Vizualizari: 7388

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta