5 sfaturi pentru o nuntă perfectă

Autor: Mihaela Dima
Citiţi şi

Nu ştii cum să-ţi alegi rochia de mireasă şi cât de mult să-i laşi pe ai voştri să se implice în pregătirile nunţii? Cristina Toma, consilier Bon Mariage, îţi dă câteva sfaturi în revista Unica de...

Caută rochia de mireasă care să te reprezinte. Există femei ce visează mereu la rochia ideală, la acea rochiţă de prinţesă sau la rochiţa de sirenă ce vine perfect pe corp, dar există şi femei ce nu visează niciodată la ea. Cum poţi şti care este cea mai potrivită pentru tine? Când începi să cauţi rochii, probează cât mai multe; nu poţi şti cum îţi va sta până nu o vezi pe tine. Poate nu este rochia în care mama ta te vedea sau poate nu e nici măcar cea la care visai tu, ci este acea rochie ce te face să zâmbeşti, să sari în sus de fericire şi care să te facă să dansezi de încântare, să aibă acel „je ne sais quoi“ pentru tine.  

Deşi, spre deosebire de ţinuta miresei, ţinuta mirelui nu are acelaşi impact, ea trebuie să fie într-o anumită măsură expresia stilului său şi să se potrivească cu rochiţa. Un alt lucru important este crearea atmosferei prin aranjamente florale şi decor. De la flori la lumânări, de la veselă la accesoriile ornamentale neobişnuite, toate obiectele pe care le alegi ar trebui să fie într-o armonie deplină, oferindu-le tututror invitaţilor o experienţă unică.

Ultimele, dar cele mai importante, sunt verighetele. Acestea se aleg împreună, deoarece reprezintă promisiunea vostră în faţa Domnului şi le veţi purta zi de zi.

Cere sfaturile părinţilor atunci când crezi că aceştia se pricep mai bine sau când eşti în dubii legat de ceva, mai ales că ei te cunosc cel mai bine. Cere sfatul mamei tale legat de rochia de mireasă, chiar dacă poate cea aleasă de tine nu este chiar ceea ce ea îşi imagina. Roagă-l pe tatăl tău să te ajute la alegerea vinului. Nu uita nici de părinţii logodnicului tău. Încearcă să găseşti o armonie între cele două familii mai ales că acum familia lui este şi a ta.  

Nunta în aer liber este din ce în ce mai des un vis al multor mirese. O nuntă sub cerul liber poate fi absolut magică şi, cu siguranţă, va fi cu adevărat unică. Propunem o nouă soluţie pentru o nuntă de vis, conceptul american de organizare a nunţilor în aer liber, de tip „garden – party“. Prin această modalitate poţi crea o ambianţă şi o eleganţă de neegalat, într-un mediu unic, natural, unul din punctele forte reprezentându-l posibilităţile nelimitate de decorare şi adaptare la orice preferinţă.

Folosind diverse modalităţi de iluminare pentru crearea unei atmosfere de basm, alegând aranjamentul floral potrivit, cu elemente decorative, într-o paletă coloristică asortată, toate într-un ambient natural: pe malul unui lac, la marginea unei păduri sau oriunde verdele naturii vă insuflă prospeţime, puteţi crea şi inspira o atmosferă romantică minunată.  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:cristina toma nunta perfecta nunta 2012 sfaturi nunta rochia de mireasa

  Vizualizari: 14295

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta