Târgul Naţional de Nunţi, în weekend la Bucureşti

Citiţi şi

Târgul Naţional de Nunţi, de altfel cel mai mare eveniment din domeniu şi primul din 2010, va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în perioada 5-7 noiembrie.

O surpriză binevenită pentru viitoarele mirese: la Târgul E-mariage, timp de trei zile, vă veţi putea bucura de un adevărat paradis al nunţilor! Târgul deschide sezonul 2010/ 2011 cu cele mai bune oferte pentru locaţii dar şi cu cele mai mari reduceri practicate de firmele de organizări.

 

Amfitrionii evenimentului vor fi Gina Pistol, Gratiela Teoharie şi Andrei Duban, iar pe parcursul desfăşurării târgului vor avea loc tombole cu premii substanţiale, dar şi concerte şi defilări de modă.

 

Rochii de mireasă vintage

 

Organizatorii au gândit pentru această ediţie un concept inedit: un stand cu rochii ale fostelor mirese, ţinute semnate de case de modă celebre precum Pronovias, Christian Lacroix sau Rosa Clara, toate disponibile la cel puţin jumătate de preţ.

 

De asemenea, la târg va fi prezentă şi Cosmina Englizian, recunoscută pentru rochiile de mireasă cu adevărat deosebite pe care le creează. De data aceasta, designerul va expune o rochie în valoare de 10.000 de euro, cu un corset decorat integral cu cristale Swarovski.

 

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:târg de nunţi Piaţa Constituţiei Swarovski Cosmina Englizian. rochie de mireasă rosa clara organizare nuntă Gina Pistol costum de mire Pronovias târgul naţional de nunţi

  Vizualizari: 3103

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta