Cele mai trendy teme pentru nunţi în 2012

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Nunţile cu tematică au fost la modă timp de câţiva ani, dar în ultimele sezoane şi-au pierdut farmecul. În 2012, acest trend va fi din nou adoptat de foarte multe cupluri.

În 2012, va fi din nou la modă să alegi o temă pentru nunta ta, temă ce se va regăsi în toate detaliile ceremoniei şi petrecerii, de la invitaţii până la mărturii sau decorul sălii de petrecere. Culorile se aleg, desigur, tot în funcţie de temă. Desigur, fiecare cuplu va putea lege propria temă, în funcţie de pasiunile comune, felul cum s-au cunoscut, etc. Dacă nu te poţi gândi la nicio temă însă, iată care vor fi cele mai trendy în 2012.

Retro-chic

Este o temă uşor de pus în practică şi se potriveşte mănuşă unei nunţi de primăvară. Îţi trebuie o Opens external link in new windowrochie de mireasă cu croială retro, accesorii asortate - umbrelă de soare, Opens external link in new windowpălărie sau voaletă - şi puţină imaginaţie. Ca şi culori, poţi merge pe o combinaţie plăcută de roz cu maro, iar sala poate fi decorată cu fotografii vechi, de la nunta părinţilor voştri.

La plajă

Nuanţe de turcoaz, verde, albastru, bleumarin, câteva scoici... şi ai obţinut această tematică foarte proaspătă şi potrivită mai ales pentru nunţile de vară.

Nunta rustică

Este o temă uşor de pus în practică la noi în ţară, având în vedere că sunt atâtea restaurante cu specific tradiţional, unde deocrul şi meniul sunt deja gata puse la punct. Nu mai trebuie decât să găseşti Opens external link in new windowinvitaţiile, cocardele şi Opens external link in new windowmărturiile de nuntă care să se potrivească temei.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:tematica nunta tema nunta nunta 2012 moda nunta 2012

  Vizualizari: 13593

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta