Tendinţe nunţi 2011-2012: decoraţiuni, meniu, aranjamente florale

Tendinţe nunţi 2011-2012: decoraţiuni, meniu, aranjamente florale

Citiţi şi

Pentru că vrem să fii o mireasă informată, am aflat pentru tine care sunt tendinţele sezonului rece în materie de meniu, decoraţiuni şi aranjamente florale. Pentru o nuntă de vis !

Specialiştii de la Opens external link in new windowCredo Events Ballroom ne-au spus aşa: nunta sezonului rece 2011-2012 s-a reinventat, s-a transformat total de la decoraţiuni până la meniu!

 

Gata cu sarmaluţele în foi de viţă şi aperitivul tradiţional, cu măsline şi salam! Propunerile maestrilor bucătari se îndreaptă către feluri de mâncare internaţionale, cu parfum franţuzesc, de la somon în crustă de nuci, platouri cu brânzeturi fine servite cu struguri şi fructe confiate până la quiche lorraine cu ciuperci!


Cât despre decoraţiuni, Alina Creţu ne-a spus o frumoasă poveste cu flori colorate, buchete inedite, lumânări parfumate şi aranjamente luxoase, cu cristale şi perle, ce amintesc de o casetă de bijuterii.


Nunta sezonul rece este somptuoasă, elegantă, rafinată, cu detalii preţioase, de bun gust, este o nuntă împărătească, un regal de preparate culinare şi decoraţiuni fabuloase.

 

Opens external link in new windowClick aici şi vezi video cu cele mai noi tendinţe în materie de nunţi!

 

Video: Silvia Postolatiev

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:credo events ballroom nuntă tendinte toamnă iarnă 2011 2012 decoraţiuni meniu

  Vizualizari: 18422

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta