Tortul miresei, tendinţe pentru 2012

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Nu numai rochia de mireasă şi costumul mirelui trebuie să fie în ton cu tendinţele, cu şi mâncarea servită, în special tortul, o mică operă de artă care atrage atenţia tuturor...

Iată care vor fi tendinţele în 2012 în ce priveşte tortul de nuntă.

Tortul în stil minimalist

Nu se mai poartă torturile complicate, în multe culori. Poţi să te joci cu texturile sau cu cel mult două culori. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Vor fi la modă torturile cu marţipan alb ornate cu câteva detalii mai închise la culoare. Pentru cei atenţi la detalii, torturile pictate manual vor fi la mare căutare.

Tortul ornat cu flori simple

Dacă vrei să decorezi tortul de nuntă cu flori, uită trandafirii, bujorii, sau alte flori bogate. Mai bine orientează-te către flori simple, cu aspect “modern” – cale, lalele, irişi, etc. Combinaţia preferată va fi cea între tortul alb sau roz pal şi florile în culori puternice.

Tortul înalt

Fie că este el însuşi înalt, fie că este aşezat pe platouri înalte, tortul cât mai impunător va fi la modă în 2012. Dacă este şi în stil minimalist, cu atât mai bine.Vezi şi alte poze cu torturi de nuntă în pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:tort nunta tortul miresei nunta 2012 nunta tendinte nunta moda

Vizualizari: 18588

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta