trucuri pentru machiaj de mireasa rezistent

Trucuri pentru machiaj de mireasă rezistent

Citiţi şi

În ziua nunţii ai nevoie să ştii care sunt trucurile potrivite pentru un machiaj de mireasă care să reziste alergăturii dintre biserică, primărie şi restaurant.

Totul pentru ca cea mai frumoasă zi din viaţa ta să te surprindă arătând perfect!

Iată câteva trucuri care fac machiajul de mireasă să reziste în timp şi să aibă un aspect fresh pe tot parcursul fericitului eveniment.


Angajează un make-up artist. El îţi poate realiza machiajul de bază, pentru ca pe parcusul zilei să nu fie nevoie decât de retuşări. Roagă o prietenă cu talent în domeniu să se ocupe de retuşurile respective. Tu s-ar putea să fii mult prea emoţionată pentru a mânui cum trebuie rimelul.

Dacă aplici primer înainte de fondul de ten, acesta va rezista mai mult pe tenul tău. Este indicat să îl foloseşti după ce ai folosit un strop de cremă hidratantă. Primerul se aplică pe nas, obraji, frunte şi bărbie, şi se întinde mai apoi pe toată faţa. Pentru o ocazie deosebită precum nunta, îl poţi aplica şi pe pleope, dar şi pe buze. Astfel, fardul de ochi nu se va înmuia sau strânge în jurul ochilor, iar rujul va rezista mai mult timp be buze.

După aplicarea primerului lasă tenul să respire câteva minute, până să continui cu fondul de ten şi pudra.

Mai poţi folosi creionul de buze ca bază pentru ruj. Ai grijă să fie de o culoare apropiată cu pielea ta. Astfel, rujul va avea o culoare mai aprinsă şi mai rezistentă pe buzele tale.

Foloseşte mascara waterproof chiar dacă nu eşti o persoană emotivă. Nu ai de unde să ştii când îţi vor da lacrimile.

Foloseşte nuanţe naturale de fard pe pleoape, pentru că ele sunt mai uşor de retuşat decât un smokey eyes sofiticat.

Atunci când te schimbi de haine, aşează un şerveţel pe faţă. Nu vrei ca rochia de mireasă să se păteze sau tu să îţi strici machiajul.

Pentru a evita să se formeze acel luciu inestetic în zona T, îţi este recomandată pudra simplă. Ea are o compoziţie mult mai lejeră decât cea compactă, care conţine în compoziţia ei diferite uleiuri. Aplică pudra simplă cu o pensulă, dar foloseşte un bureţel pentru retuşurile din zona T, pentru a preveni luciul pielii.

Pentru a evita ca rujul să îţi păteze dinţii, aplică pe ei un strop de vaselină.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:trucuri machiaj mireasa rezistent

  Vizualizari: 3849

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta