Valentina Trotea

Autor:
Citiţi şi

Ne-am cunoscut in urma cu 5 ani si de atunci suntem nedespartiti.

Datorita lui am inteles cat de important este sa ai pe cineva care iti este alaturi intrutotul. El este parte din emotiile, din sentimentele mele, cu el am impartit si bune si rele, impreuna am reusit sa depasim momente dificile si sa ne bucuram de toate lucrurile frumoase care ni s-au intamplat.

Tot ce am reusit impreuna este cladit pe incredere si iubire, nu ne-am sfiit niciodata sa aratam dragostea ce ne-o purtam, nu am uitat sa ne zambim si sa ne imbratisam in fiecare dimineata inainte de a pleca la serviciu, sa ne bucuram de fiecare lucru marunt pe care il facem impreuna. El este cea mai importanta persoana din viata mea, pentru el as face orice. Stiu ca tot ce e mai frumos in viata mea lui i se datoreaza.

El mi-a adus zambetul pe buze atunci cand eram trista si m-a invatat ca iubirea e mai presus de orice, mai presus de toate cuvintele frumoase rostite poate fara noima uneori, mai presus de orice lucru sau valoare materiala. Este tot timpul langa mine, imi cunoaste toate dorintele si imi accepta toate defectele.

Am atata dragoste sa-i ofer! Si stiu ca sentimentul e reciproc. Asta imi da mai mult curaj si incredere sa fac pasul cel mare alaturi de el, barbatul langa care ma simt ocrotita si fericita in fiecare zi.

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!

  Vizualizari: 28846

  COMENTARII

  44

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta