Între mirese | vino Între prietene

Nunta... un eveniment pe cât de special, pe atât de complex. Vino între mirese, să trăim împreună bucuria şi emoţiile organizării nunţii perfecte şi să descoperim secretele unei nopţi de vis.

Jurnalul lui orania / Voteaza acest jurnal
119 voturi
 • orania

  65 ani

  9 postari

  petrecerea
  Vreau ca petrecerea sa fie extraordinara.Nu vreau fast, meniu complicat si decoratii sofisticate, ci o atmosfera calda si familiara, muzica buna si mancare savuroasa.Vor fi acolo prietenii nostri, iar noaptea aceea va insemna pentru mine un nou inceput.O noua sansa.

  postat in: 07.09.2010

  Acum 10 ani

 • orania

  65 ani

  9 postari

  pecetea unei hartii
  Ma tot intreb:e nunta pecetea unei hartii doar? Schimba cu ceva felul in care se inteleg cei doi faptul ca au verighete pe deget si se cheama d-l si d-na X? Cea mai mare temere a mea legata de nunta este ca poate stric un lucru care merge extraordinar, adaugand aceasta pecetluire oficiala, din vanitate feminina, vrand sa fiu, cu tot dinadinsul, D-na X.

  postat in: 05.09.2010

  Acum 10 ani

 • orania

  65 ani

  9 postari

  mireasa tanara, mireasa batrana
  cand spui mireasa,te gandesti la fete de 20 de ani, diafane cu talia de 55 cm...dar daca mireasa are 55 de ani? Stie cineva carei constelatii datorez ghinionul meu de pana acum, si norocul meu de acum?Am o noua sansa si am de gand sa o traiesc cu nesatul miresei de 55 de ani cu suflet de 15..O astept cu nerabdare, ca pe ziua in care imi voi incepe a doua viata, la care nu credeam ca mai am dreptul...

  postat in: 03.09.2010

  Acum 10 ani

 • orania

  65 ani

  9 postari

  pragmatism
  Incerc sa fiu mai pragmatica si sa limitez cheltuielile ,cel putin pe cele optionale...Ma tot gandesc ca trebuie sa investesc mai mult in ceea ce va ramane si dupa aceea,adica poze, garderoba lui, pantofii mei, verighete...Stiu insa ca desi vor straluci doar pentru o singura zi, sunt detalii care sunt de esenta si peste care nu pot sa trec..decoratiile salii, coafura mea, rochia mea facuta pentru a fi purtata doar 10 singure ore...

  postat in: 02.09.2010

  Acum 10 ani

 • orania

  65 ani

  9 postari

  cununia religioasa
  Pentru mine "nunta" inseamna in special cununia religioasa.Am gasit locul ideal pentru ceremonia cea mai vibranta pe care as putea-o avea: La Turda, in celebra salina, in subteran, in decorul unei biserici translucide,sapata in muntele de sare. Acustica acesei locatii este speciala,lumina se filtreaza intr-un fel unic prin peretii ca de gheata..

  postat in: 01.09.2010

  Acum 10 ani