Între mirese | vino Între prietene

Nunta... un eveniment pe cât de special, pe atât de complex. Vino între mirese, să trăim împreună bucuria şi emoţiile organizării nunţii perfecte şi să descoperim secretele unei nopţi de vis.

Jurnalul lui razadesoare / Voteaza acest jurnal
374 voturi
 • razadesoar..

  37 ani

  Targu Jiu

  38 postari

  Biserica
  Ceremonia religioasa este foarte importanta pentru noi. Ne-am gandit ca aceasta sa se oficieze la cea mai apropiata biserica din cartierul nostru. Este o biserica recent construita, foarte spatioasa, pe care o vom decora asa cum ne dorim.

  postat in: 06.09.2010

  Acum 10 ani

 • razadesoar..

  37 ani

  Targu Jiu

  38 postari

  Nasii nostri
  Nasii viitorului meu sot ne-au asigurat ca ne putem baza oricand pe sprijinul lor. Ne vor fi parinti spirituali fata acestora si sotul ei, un cuplu tanar, buni prieteni de-ai nostri de altfel, persoane de incredere pe care putem conta.

  postat in: 05.09.2010

  Acum 10 ani

 • razadesoar..

  37 ani

  Targu Jiu

  38 postari

  Ce nasi sa alegem?
  Alegerea nasilor este destul de dificila avand in vedere ca ei vor deveni parintii nostri spirituali pentru tot restul vietii. Vrem sa tinem cont in alegerea noastra si de traditie, conform careia nasii de cununie ar trebui sa fie nasii de botez ai prietenului meu sau chiar nasii mei. Ramane sa discutam si sa luam cea mai buna decizie.

  postat in: 04.09.2010

  Acum 10 ani

 • razadesoar..

  37 ani

  Targu Jiu

  38 postari

  Cununia religioasa
  Imi doresc o nunta ca-n povesti si de aceea decorarea bisericii are pentru mine o insemnatate aparte. Vom folosi pentru interior flori in culori vesele care sa emane prospetime si sa reflecte bucuria noastra de a ne uni destinele prin oficierea cununiei religioase, iar pentru exterior vom apela la aranjamente florale, tul si diverse panglici si, bineinteles, nu vom uita de covorul rosu pe care vom presara petale de trandafiri pentru un plus de romantism.

  postat in: 03.09.2010

  Acum 10 ani

 • razadesoar..

  37 ani

  Targu Jiu

  38 postari

  Aranjamentele florale
  Azi am vazut buchete minunate, cu flori in zeci de culori si parfumuri care iti taie rasuflarea. Toate mi-au incantat privirea si imi e destul de greu sa aleg anumite aranjamente in defavoarea altora. O sa tin cont si de parerea specialistilor in domeniu si o sa aleg niste flori rezistente care sa-si mentina prospetimea intreaga zi, dar in acelasi timp delicate si parfumate, pentru a da o nota de eleganta.

  postat in: 02.09.2010

  Acum 10 ani